Pelog Trading B.V. is een klein, maar snelgroeiend bedrijf dat voornamelijk actief is in de RVS industrie; Prime en niet-Prime materiaal. We evolueerden van een persoonsgericht bedrijf naar een team van vijf mensen. Ieder van ons heeft veelzijdige ervaring achter onze schouders en een grote ambitie om ons bedrijf onderscheidend te maken.

 

Ons doel is om onze klanten op een snelle en kosteneffectieve manier van materialen te voorzien. We anticiperen op uw toekomstige behoeften, omdat we ons best doen om uw bedrijf te begrijpen. Ons bedrijf eindigt niet binnen één order, we willen een solide partnerschap opbouwen door een van uw beste leveranciers te zijn.

Wij hechten waarde aan eerlijkheid en transparantie; wij geloven dat dat is wat ons heeft geholpen om te groeien door de jaren heen.

Missie

We bouwen een open en transparante relatie op met onze klanten en leveren hen producten op een betrouwbare en dynamische manier. Onze vindingrijke besluitvormingseenheid werkt met snelheid en efficiëntie en ondersteunt uw supply chain.

Visie

In een steeds veranderende wereldwijde markt zijn wij uw constante factor op het gebied van kwaliteit, vertrouwen en snelheid. Wat er ook verandert, onze service en waarden blijven de hoogste prioriteit.